Вербалізації понять періоду масових репресій в Україні 1918–1939 рр. - Черницький, В. Б.; Chernytsky, V. B. (My University, 2010)
Проаналізовано особливості формування складових концепту на матеріал і української, російської та англійської мов
Черницкий, В. Б. Вербалізації понять періоду масових репресій в Україні 1918–1939 рр. / В. Б. Черницкий // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2010. – Вип. 3. – С. 70–72.
Keywords: концеппосфера; позбавленець; продрозверстка; куркуль; масові арешти; concept sphere; disfranchised; prodrazverstka; "kulak"; mass arrests