Дослідження методів і технологій побудови відеоконференцій - Михелєв І. Л.; Павленко А. Ю.; Панасюк В. М.; Mykheliev I.; Pavlenko A.; Panasyuk V. (My University, 2019)
Проведено аналіз основних методів і технологій побудови відеоконференцій. Розроблена класифікація категорій відеоконференцій. Було вдосконалено якість відеоконференцій. Результати дослідження можна використовувати для розробки системи автоматичного вибору обладнання для вирішення задач відеоконференції
Research of Video Conferencing Methods and Technologies
Михелєв, І. Л. Дослідження методів і технологій побудови відеоконференцій = Research of Video Conferencing Methods and Technologies / І. Л. Михелєв, А. Ю. Павленко, В. М. Панасюк // Матеріали наук.-техн. Інтернет-конф. студ. та молодих вчених ''Інформаційні технології: моделі, алгоритми, системи – 2019''. – Миколаїв : НУК, 2019. – Режим доступу: http://itconf.nuos.edu.ua/2019/
Keywords: відеоконференція; відеотелефонія; інформаційна підтримка; комп’ютерні науки; онлайн-платформа; videoconference; phonevision; information support; Computer Science; an online platform