Оцінка вартості недобудованого рибопромислового судна - Казарєзов, А. Я.; Комишник В. І.; Kazariezov Anatoliy Ya.; Komyshnyk Valerii (My University, 2023)
Для оцінки вартості рибопромислового судна, що знаходиться на стадії незавершеного будівництва, в роботі використано порівняльний підхід. Шляхом обробки даних аналогічних рибопромислових суден-аналогів знайдена питома вага вартості окремих складових готового судна. До групи суден-аналогів залучені рибопромислові судна близького призначення. Оцінка ступеня готовності рибопромислового судна в побудові здійснена експертним методом в поєднанні з методом питомих показників.
Assessment of the value of unfinished fishing vessel
Казарєзов, А. Я. Оцінка вартості недобудованого рибопромислового судна = Assessment of the value of unfinished fishing vessel / А. Я. Казарєзов, В. І. Комишник // Матеріали ХIV міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2023. – С. 648–651.