Особливості тривожності молоді в умовах війни - Болохіна Т. М.; Bolohina T. M. (My University, 2026)
У кваліфікаційній роботі представлено теоретичні основи та емпіричне дослідження особливостей тривожності молоді в умовах війни. Проведено аналіз сучасних підходів до вивчення даної проблематики з використанням надійних психодіагностичних методик та методів математичної статистики для підтвердження достовірності отриманих результатів.
Peculiarities of youth anxiety in war conditions
Keywords: тривожність; молодь; війна; психоемоційний стан; психологічна підтримка; 053 ''Психологія''; anxiety; youth; war; psycho-emotional state; psychological support