Проблеми розвитку логістичного потенціалу регіону в умовах воєнного стану - Мігай Н. Б.; Mihai Natalia (My University, 2024)
В роботі здійснено оцінку розвитку логістичного потенціалу регіону та його складових. Розглянуто ключові елементи логістичного потенціалу, які вказують на важливість та наявність цих складових для оптимізації логістичних процесів на регіональному рівні. Окреслено основні проблеми, які виникли у розвитку та функціонуванні логістичного потенціалу в умовах війни.
Problems of developing the region’s logistics potential under martial law
Мігай, Н. Б. Проблеми розвитку логістичного потенціалу регіону в умовах воєнного стану = Problems of developing the region’s logistics potential under martial law / Н. Б. Мігай // Матеріали ХV міжнар. наук.-техн. конф. ''Інновації в суднобудуванні та океанотехніці''. – Миколаїв : НУК, 2024. – С. 650–653.
Keywords: логістичний потенціал; індекс ефективності логістики; складові логістичного потенціалу; logistics potential; logistics efficiency index; components of logistics potential