Спеціальна фізична підготовка юнаків в системі спортивного тренування у змішанних єдиноборствах - Музичук, О. В.; Muzychuk, A. (My University, 2019)
Кваліфікаційна робота магістра розглядає змішані бойові єдиноборства. Постійно зростаюча конкуренція у складних (змішаних) єдиноборствах доводить, що слід розробити нові методи та прийоми спортивного тренування, які могли б задовольнити вимоги до межі, обумовлені специфікою цього виду спорту. У відповідності до того, що MMA вимагає від спортсмена високого кондиціонування як з точки зору витривалості, так і з точки зору сили, це ставить перед ним дуже великі завдання щодо оптимального проектування тренувальних програм, щоб досягти максимум користі від них (Schick et al. 2010, Lenetsky et al. 2012, Alm et al. 2013, Lachlan et al. 2013, Souza-Junior et al. 2015). Метою дослідження було визначення спеціальної фізичної підготовки юнаків у змішаних єдиноборствах.
Special physical training of youth in the system of sport training in mixed martial arts
Музичук, О. В. Спеціальна фізична підготовка юнаків в системі спортивного тренування у змішанних єдиноборствах : робота на здобуття кваліфікаційного рівня магістра ; спец. 017 “Фізична культура і спорт“ / О. В. Музичук ; наук. кер. В. М. Деркач. – Миколаїв : НУК, 2019. – 80 с.
Keywords: змішані єдиноборства; фізичні якості; спеціальна фізична підготовка; Mixed Martial Arts; physical qualities; special physical training; спеціальність : 017 "Фізична культура і спорт"