Распределение напряженности электрического поля в диэлектрических системах секций высоковольтных импульсных конденсаторов при переходном процессе - Дмитришин, А. Я.; Dmytrishyn, Oleksii Ya. (My University, 2021)
Виконано аналіз і розрахунок розподілу напруженості електричного поля в компонентах діелектричної системи секцій високовольтних імпульсних конденсаторів при перехідному процесі. Встановлено перевагу плівкових діелектричних систем над комбінованими паперово-плівковими системами, які використовувалися раніше.
Дмитришин, А. Я. Распределение напряженности электрического поля в диэлектрических системах секций высоковольтных импульсных конденсаторов при переходном процессе = Distribution of the electric field strength in the dielectric systems of the high-voltage pulse capacitor sections at transient / А. Я. Дмитришин // Зб. наук. пр. НУК. – Миколаїв : НУК, 2016. – № 4 (466). – С. 65–69.
Keywords: диэлектрическая система; переходный процесс; секция конденсатора; діелектрична система; перехідний процес; секція конденсатора; dielectric system; transients; capacitor section