Завдання створення безпілотного надводного судна для дослідження водного середовища - Надточій, В. А.; Бурунін А. П.; Nadtochii V.; Burunin A. (My University, 2023)
В даний час для гідрографічних та природоохоронних досліджень внутрішніх водойм та прибережних вод все частіше використовуються безпілотні надводні човни. Створення та використання такого типу обладнання в даний час є одним із основних напрямків розвитку технічних засобів дослідження водного середовища.
Modern tasks of robotization of geoarchaeological research black sea
Надточій, В. А. Завдання створення безпілотного надводного судна для дослідження водного середовища = Modern tasks of robotization of geoarchaeological research black sea / В. А. Надточій, А. П. Бурунін // Матеріали ХIV міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2023. – С. 41–42.