Матеріалознавчі передумови використання зруйнованих металопластикових вікон у нових дизайнерських проєктах - Казимиренко, Ю. О.; Лебедєва Н. Ю.; Струкачова Л. М.; Kazymyrenko, Yuliia; Lebedieva Nataliia; Strukachova Liudmyla (My University, 2023)
Теоретично обумовлено доцільність використання зруйнованих металопластикових вікон в технологіях створення нових дизайнерських проєктів, в основу яких покладено знання про хімічний склад, технології виготовлення, фізико-механічні властивості вихідної сировини. Актуальність розробки зумовлена необхідністю утилізації зруйнованих вікон, обмеженістю товарних ресурсів сировинної бази для виробництва.
Material scientific prerequisites of using destructive metal-plastic windows in new design projects
Казимиренко, Ю. О. Матеріалознавчі передумови використання зруйнованих металопластикових вікон у нових дизайнерських проєктах = Material scientific prerequisites of using destructive metal-plastic windows in new design projects / Ю. О. Казимиренко, Н. Ю. Лебедєва, Л. М. Струкачова // Матеріали ХIV міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2023. – С. 108–111.