Навчально-науковий гуманітарний інститут НУК - Білоножко, К. С.; Булавко, О. В.; Жигалкіна, М. С.; Панченко, Т. С.; Костирко, Т. М. (My University, 2021)
Бібліографічний покажчик містить перелік наукових та науково-методичних праць викладачів та співробітників Навчально-наукового гуманітарного інституту НУК. Мета покажчика – відобразити наукові та науково-методичні праці вчених. До його складу увійшли монографії, підручники, навчальні посібники, методичні вказівки, статті, матеріали доповідей на всеукраїнських та міжнародних наукових, науково-практичних конференціях. Відомості про публікації подано мовою оригіналу. Матеріал у покажчику розташовано за переліком кафедр та за алфавітом прізвищ авторів робіт. Бібліографічний опис праць складено згідно діючих ДСТУ. Нумерація документів у покажчику наскрізна. Всі документи публікуються мовою оригіналу. Для студентів, аспірантів, науковців і спеціалістів різних галузей освіти, науки і виробництва.
Навчально-науковий гуманітарний інститут НУК [Електронний ресурс] : бібліогр. покажчик / уклад.: К. С. Білоножко, О. В. Булавко, М. С. Жигалкіна, Т. С. Панченко ; за ред. Т. М. Костирко. – Миколаїв : НУК, 2021. – 189 с. – Режим доступу : http://lib.nuos.edu.ua.
Keywords: Навчально-науковий гуманітарний інститут НУК; бібліографічний покажчик