Правовий статус Каспійського моря: перспективи розвитку - Дмитриченко, І. В. (My University, 2011)
Мета даного дослідження – вивчення проблеми правого статусу Каспійського моря та становлення його міжнародно-правового режиму.
Дмитриченко, І. В. Правовий статус Каспійського моря: перспективи розвитку / І. В. Дмитриченко // Матеріали II міжнар. наук.-техн. конф. «Інновації в суднобудуванні та океанотехніці». – Миколаїв : НУК, 2011. – С. 702–709.
Keywords: правовий статус; Каспійське море; перспективи розвитку; міжнародно-правовий режим