Програма, методичні вказівки до виконання курсового проекту та питання до екзамену з дисципліни "Установки кондиціонування" - Литош, О. В.; Трушляков, Є. І. (My University, 2019)
Наведені програма курсу, методичні вказівки до його вивчення та виконання, оформлення курсового проекту, а також основні питання до складання екзамену. Призначено для студентів машинобудівного навчально-наукового інституту, які навчаються за спеціальністю 142 "Енергетичне машинобудування" спеціалізації "Холодильні машини і установки та системи кондиціонування" денної та заочної форм навчання.
Литош, О. В. Програма, методичні вказівки до виконання курсового проекту та питання до екзамену з дисципліни "Установки кондиціонування" / О. В. Литош, Є. І. Трушляков. – Миколаїв : НУК, 2019. – 36 с. + електрон. копія.
Keywords: програма курсу; дисципліна "Установки кондиціонування"