Розробка та обґрунтування бізнес-плану створення нового підприємства в сфері ресторанного бізнесу - Морозюк П. В.; Morozyuk P. V. (My University, 2024)
Морозюк П.В.: "Розробка та обґрунтування бізнес-плану створення нового підприємства в сфері ресторанного бізнесу – бакалаврська робота на здобуття ступеня вищої освіти "бакалавр". – Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова, м. Миколаїв, 2024. У випускній кваліфікаційній роботі розглянуті теоретичні засади створення та діяльності підприємства, роль планування у підприємницькій діяльності. Виконано аналіз ринку ресторанного бізнесу та обрано організаційно-правову форму підприємства, що створюється. У практичній частині розроблено бізнес-план створення ресторану "Байрактар", який довів високу ефективність проєкту.
Development and development of a business plan for the creation of a new enterprise in the field of restaurant business
Морозюк, П. В. Розробка та обґрунтування бізнес-плану створення нового підприємства в сфері ресторанного бізнесу = Development and development of a business plan for the creation of a new enterprise in the field of restaurant business : бакалаврська робота ; спец. 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" / П. В. Морозюк ; наук. кер. О. Ю. Жукова. – Миколаїв : НУК, 2024. – 90 с.
Keywords: підприємство; планування; бізнес-план; економічна ефективність; 076 "Підприємництво; торгівля та біржова діяльність"; enterprise; planning; business plan; economic efficiency