Розробка інформаційної системи для продажу залізничних квитків для пасажирських перевезень - Рускуліс Андріс (My University, 2026)
У кваліфікаційній роботі розроблено інформаційну систему для продажу залізничних квитків у сфері пасажирських перевезень, що забезпечує автоматизацію процесів пошуку рейсів, бронювання місць, оплати та створення електронних квитків для пасажирів, а також адміністративна складова вокзалу. Робота включає чотири розділи, в яких послідовно висвітлено аналіз предметної області, проєктування та реалізацію системи, а також розкрито питання охорони праці та техніки безпеки.
Keywords: інформаційна система; залізниця; пасажирські перевезення; продаж квитків; функціонування вокзалу; 122 ''Комп’ютерні науки''; information system; railway; passenger transport; ticket sales; railway station operations