Методичні особливості навчання школярів, що знаходяться на тимчасово окупованих територіях - Літвінова Марина (My University, 2025)
Найбільш оптимальним вирішенням позначених проблем є створення єдиного загальноукраїнського Центру освіти дітей, що перебувають на ТОТ. До цього Центру потрібно залучити кращих педагогів, що мають досвід онлайн навчання.
Літвінова, М. Методичні особливості навчання школярів, що знаходяться на тимчасово окупованих територіях / М. Літвінова // Матеріали XХ міжнар. наук.-практ. інтернет конф. "Проблеми та інновації в математичній, цифровій, природничій і професійній освіті". – Кропивницький : ІВ ЦДУ ім. В. Винниченка, 2025. – С. 173–175.
Keywords: тимчасово окуповані території; навчання; школяри