Основні шляхи та механізми формування політичних цінностей індивіда - Ткаченко, А. В.; Tkachenko, A. V. (My University, 2015)
Звернення до проблеми цінностей у політичній сфері життя суспільства зумовлене низкою важливих обставин. Останнім часом спостерігається переоцінка суспільних, політичних та загальнокультурних цінностей попередніх поколінь, переривання послідовності у передачі соціокультурного та політичного досвіду, що призводить до загальної ціннісно-нормативної кризи та ідеологічного вакууму. У статті здійснюється узагальнений аналіз політичних цінностей індивіда, основні шляхи та механізми їх формування
Main ways and mechanisms of political values individual
Ткаченко, А. В. Основні шляхи та механізми формування політичних цінностей індивіда / А. В. Ткаченко // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2015. – Вип. 8. – С. 104–107.
Keywords: цінності; політичні цінності; політична система; суспільство; політичне лідерство; values; political values; political system; society; political leadership