Визначення та характеристика емоцій в контексті емоційного інтелект - Новицька О. І.; Ткаченко А. В. (НУК, 2020)
У статті розкрито питання щодо розкриття людських емоцій, їх класифікації, способи та інструменти щодо керування емоціями, самоаналіз у виявлених емоційних станах та їх опанування.
Definition and characteristics of emotions in the context of emotional Intelligence
Новицька, О. І. Визначення та характеристика емоцій в контексті емоційного інтелекту = Definition and characteristics of emotions in the context of emotional Intelligence / О. І. Новицька, А. В. Ткаченко // Матеріали всеукр. студент. наук.-практ. конф. "Проблеми соціально-гуманітарних наук". – Миколаїв : НУК, 2020. – С. 129–132.
Keywords: емоції; керування емоціями; почуття; самоаналіз; позитив; негатив; свідомість; емоційний інтелект; emotions; emotion management; feeling; introspection; positive; negative; consciousness; emotion intelligence