Теорія і практика редагування - Гузенко, Світлана Валентинівна (My University, 2019)
У посібнику представлено короткий огляд теоретичних відомостей із загальної теорії і практики редагування. Дібрано велику кількість текстів, уривків, що потребують правки. Ретельне опрацювання практичного матеріалу дозволить студентам здобути практичні навички роботи з текстами. Посібник буде корисний студентам філологічних спеціальностей закладів вищої освіти, усім, хто небайдужий до художнього слова.
Гузенко, С. В. Теорія і практика редагування : навч. посібник / С. В. Гузенко. – Миколаїв : МНУ ім. В. О. Сухомлинського, 2019. – 220 c. – Режим доступу: http://dspace.mdu.edu.ua/jspui/bitstream/123456789/493/1/%D0%93%D1%83%D0%B7%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE_%D0%A2%D0%B5%D0%BE%D1%80%D1%96%D1%8F%20%D1%96%20%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0%20%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D0%B3%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D1%8F.pdf