Формування логістичних систем промислових підприємств - Чеботарьов Артем Миколайович (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота на здобуття на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» з менеджменту. Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова Міністерства освіти і науки України, Миколаїв, 2025 р. Ефективність управління логістичною системою промислового підприємства вимагає значних витрат і складного планування, будучи багатогранним процесом, що залежить від великої кількості як зовнішніх, так і внутрішніх чинників. І саме тому формування логістичної системи підприємства, складовою якої є оптимізація його рівня та витрат, є одним із найскладніших та найважливіших елементів процесу поставки товару кінцевому споживачеві. Метою роботи є розроблення практичних рекомендацій з формування логістичної системи промислового підприємства. Об’єктом дослідження є логістична система промислового підприємства. Предметом дослідження є сукупність теоретичних та науково-методологічних положень стосовно управління логістичною системою підприємства. В роботі розкрито сутність логістичної системи підприємства, розроблені напрямки оптимізації логістичної системи торговельного підприємства.
Чеботарьов, А. М. Формування логістичних систем промислових підприємств : бакалаврська робота ; спец. 073 ''Менеджмент'' / А. М. Чеботарьов ; наук. кер. Н. П. Тубальцева. – Миколаїв : НУК, 2025. – 90 с.
Keywords: логістична система; промислове підприємство; матеріальний потік; інформаційні технології; виробнича діяльність; 073 ''Менеджмент''; logistics system; industrial enterprise; material flow; information technology; production activity