Удосконалена модель для дослідження динаміки суднової електроенергетичної системи із використанням буферних джерел - Рожков С. О.; Іванов А. А.; Тимофеєв К. В.; Бутаков И. Б.; Жук Д. О.; Rozhkov Sergii; Ivanov Artem; Tymofeiev Kostiantyn; Butakov Igor; Zhuk Dmytro (My University, 2021)
В роботі запропоновано використання додаткового дизель-генератора меншої потужності для компенсації збурень на енергосистему судна. З метою забезпечення необхідної керованості системи буферного джерела розроблено квазіоптимальний регулятор зі змінною структурою. Проведено математичне моделювання запропонованої системи і показано її ефективність. Моделювання досліджень виконано в середовищі MATLAB.
Improved model for investigation of dynamics of ship electric power systems with buffer sources
Удосконалена модель для дослідження динаміки суднової електроенергетичної системи із використанням буферних джерел = Improved model for investigation of dynamics of ship electric power systems with buffer sources / С. О. Рожков, А. А. Іванов, Д. О. Жук та ін. // Матеріали XII міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2021. – С. 413–417.