Розробка веб-сайту для управління музичним архівом - Терещенко Алла; Tereshchenko Alla (My University, 2024)
Актуальність теми полягає в необхідності ефективного організування та зберігання великого обсягу музичного контенту. Користувачі потребують зручних інструментів для швидкого пошуку, сортування та управління музичними колекціями, що забезпечить економію часу і підвищить продуктивність. Метою кваліфікаційної роботи є підвищення продуктивності роботи музичної установи за рахунок розробки веб-сайту. Веб-сайт забезпечить зручний та ефективний спосіб каталогізації, зберігання та управління інформацією про музичні твори. Також дасть змогу користувачам створення, редагування та організацію музичних колекцій. Результатом роботи є створений багатофункціональний та зручний в використанні веб-сайт, який задовольнить потреби користувачів в ефективному управлінні музичним архівом. Зможе забезпечити високу продуктивність та стабільність системи. Готовий програмний продукт буде корисний як для приватних музичних студій, радіостанцій та культурних установ, так і для окремих користувачів, які хочуть організувати особисті музичні колекції. Кваліфікаційна робота виконана на 79 сторінках, містить 35 рисунків, 7 таблиць та 3 додатки з технічним завданням, текстом програми та інструкцією користувача, також список використаних джерел. Робота виконана українською мовою.
Development of a website for music archive management
Терещенко, А. С. Розробка веб-сайту для управління музичним архівом = Development of a website for music archive management : бакалаврська робота ; спец. 122 "Комп'ютерні науки" / А. С. Терещенко ; наук. кер. А. Ю. Павленко. – Миколаїв : НУК, 2024. – 79 с.
Keywords: веб-сайт; інформаційна система; музичний архів; музичні колекції; музичні твори; треки; 122 "Комп'ютерні науки"; information system; music archive; music collections; music pieces; tracks; songs; playlists; albums