Підвищення ефективності експлуатації енергетичної установки судна «HB TABAQUI» шляхом утилізації вторинного тепла головного двигуна 6RT-Flex50 - Трегубчак Андрій Вікторович (My University, 2023)
Представлений дипломний проект містить у собі 78 сторінок, 47 рисунків, 6 таблиць. При підготовці проекту було використано 12 джерел інформації. У проекті розроблений комплекс заходів щодо покращення паливної економічності суднової енергетичної установки з головним двигуном Wartsila 6RT-Flex50 шляхом використання теплоти відпрацьованих газів у водо паровій тепло утилізаційній установці.
Трегубчак, А. В. Підвищення ефективності експлуатації енергетичної установки судна «HB TABAQUI» шляхом утилізації вторинного тепла головного двигуна 6RT-Flex50 : магістерська робота ; спец. 131 ''Прикладна механіка'' / А. В. Трегубчак ; наук. кер. М. Р. Ткач. – Первомайськ : ПННІ НУК, 2023. – 78 с.
Keywords: двигун внутрішнього згоряння; утилізація; відпрацьовані гази; паливна економічність; 131 ''Прикладна механіка''; internal combustion engine; utilization; exhaust gas; fuel economy