Методичні вказівки для підготовки кваліфікаційної роботи на здобуття ступеня «магістр» за освітньою програмою «Газотурбінні установки і компресорні станції» - Патлайчук Володимир Миколайович (My University, 2023)
Наведено рекомендації щодо підготовки та захисту кваліфікаційної роботи на здобуття ступеня «магістр» за освітньою програмою «Газотурбінні установки і компресорні станції» (спеціальність 142 «Енергетичне машинобудування»). Подано відомості про структуру та зміст кваліфікаційної роботи, правила її оформлення, етапи підготовки та порядок захисту. Призначено для студентів спеціальності 142 «Енергетичне машинобудування» денної та заочної форм навчання. Може бути використано студентами інших спеціальностей, які проходять підготовку за освітньо-кваліфікаційним рівнем «магістр».
Патлайчук, В. М. Методичні вказівки для підготовки кваліфікаційної роботи на здобуття ступеня «магістр» за освітньою програмою «Газотурбінні установки і компресорні станції» / В. М. Патлайчук. – Миколаїв : НУК, 2023. – 44 с.