Оцінка фінансової стійкості підприємства - Романець Валерія Володимирівна; Romanets Valeriia (My University, 2025)
В кваліфікаційній роботі розкрито теоретичні основи оцінки фінансової стійкості підприємства. Здійснений аналіз фінансової стійкості ТОВ «Нова пошта» за 2022–2023 рр. Надані шляхи підвищення фінансової стійкості ТОВ «Нова пошта».
Assessment of the financial stability of the enterprise
Романець, В. В. Оцінка фінансової стійкості підприємства = Assessment of the financial stability of the enterprise : бакалаврська робота ; спец. 072 ''Фінанси, банківська справа та страхування'' / В. В. Романець ; наук. кер. Н. В. Приходько. – Миколаїв : НУК, 2025. – 87 с.
Keywords: фінансова стійкість підприємства; показники фінансової стійкості; запас фінансової стійкості; 072 ''Фінанси; банківська справа та страхування''; financial stability of an enterprise; indicators of financial stability; financial stability margin