Сучасні проблеми автоматики та електротехніки (My University, 2017)
У збірнику подані матеріали Всеукраїнської НТК "Сучасні проблеми автоматики та електротехніки". Розглянуті питання теорії, практики та розвитку електромеханічних систем і пристроїв суднового та загальнопромислового призначення, а також електротехнологічного та інформаційно-вимірювального обладнання. Збірник може бути корисним для наукових співробітників, викладачів, інженерів та студентів.
Сучасні проблеми автоматики та електротехніки : матеріали всеукр. наук.-техн. конф. / відпов. за вип. О. О. Черно. – Миколаїв : НУК, 2017. – 78 с.