Проблема наповнення бюджету і тіньова економіка: як вирішити проблему? - Гавриленко Наталія Вікторівна (My University, 2025)
У 2026 році Україна може зіткнутися із проблемою наповнення бюджету та підтримки ЗСУ. При цьому детінізація економіки може принести додатково 400–450 млрд грн річних надходжень до бюджету. В яких сферах держава втрачає найбільше та які кроки потрібно зробити, щоб вирішити цю проблему, розглянуто в запропонованому дослідженні.
Гавриленко, Н. В. Проблема наповнення бюджету і тіньова економіка: як вирішити проблему? / Н. В. Гавриленко // Креативний простір ™ (електрон. вид.). – 2025. – № 31. – С. 21–24.
Keywords: податки; бюджет; підприємництво; малий бізнес; податкові доходи; тіньова економіка