Аналіз ліквідності і фінансової стійкості підприємства - Мірсаадов І. Р. огли. (My University, 2023)
В кваліфікаційній роботі розкрито теоретичні основи оцінки фінансової стійкості і ліквідності підприємства. Здійснений аналіз ліквідності і фінансової стійкості АТ «Коблево» за 2021–2022 рр. Надані шляхи підвищення ліквідності і фінансової стійкості АТ «Коблево».
Мірсаадов, І. Р. огли. Аналіз ліквідності і фінансової стійкості підприємства : бакалаврська робота ; спец. 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" / огли І. Р. Мірсаадов ; наук. кер. А. І. Зінченко. – Миколаїв : НУК, 2023. – 79 с.