Динаміка та тенденції розвитку міжнародного валютного ринку - Порохнява, О. О.; Єфімова, Г. В. (My University, 2019)
Наведено основні суб'єкти та особливості світового валютного ринку. Проаналізовано зміни в валютному ринку в 2018 році. Наведено чинники, що могли вплинути на валютний ринок. Наведено основні наслідки зміни валютного ринку в 2019 році.
Порохнява, О. О. Динаміка та тенденції розвитку міжнародного валютного ринку / О. О. Порохнява, Г. В. Єфімова // Матеріали всеукр. наук. екон. читань з міжнар. участю «Трансформація економічних процесів у морегосподарському комплексі України», 17–18 груд. 2019 р. – Миколаїв : Вид. Торубара В. В., 2019. – С. 191–193.
Keywords: валютна політика; міжнародна валютна політика; валютний ринок; міжнародний валютний ринок; валютні операції; валютний курс