Дослідження систем моніторингу та управління відвідуваністю в закладах освіти - Алієв Артур; Aliiev Artur (НУК, 2024)
Темою роботи є дослідження систем моніторингу та управління відвідуваністю в закладах освіти. Система спрямована на підвищення показників відвідуваності університету та скорочення затрат часу робітників університету. В роботі виконано аналіз діяльності об’єкта та його організаційної структури, визначенні недоліки системи контролю та адміністрування відвідуваності університету, сформовані вимоги до автоматизованої інформаційної системи контролю та адміністрування відвідуваності університету та проведено аналіз існуючих рішень. На основі вимог до інформаційної системи розроблено концепцію та проектні рішення автоматизованої інформаційної системи. Розробка проектних рішень складається з загальносистемних рішень, рішень з інформаційного, програмного та технічного забезпечення. Також здійснено реалізацію спрощеного механізму роботи автоматизованої системи контролю та адміністрування відвідуваності ЗВО, описано причини відсутності можливості здійснити розрахунки економічної ефективності впровадження системи. В результаті роботи було розроблено спрощений механізму роботи автоматизованої системи контролю та адміністрування відвідуваності ЗВО, що має веб-інтерфейс та мобільний додаток. Робота викладена на 110 сторінках друкованого тексту, містить 14 рисунків, 3 таблици, список використаної літератури з 28 найменувань та 2 додатки.
Research on attendance monitoring and management systems in educational institutions
Алієв, А. Р. Дослідження систем моніторингу та управління відвідуваністю в закладах освіти = Research on attendance monitoring and management systems in educational institutions : магістерська робота ; спец. 122 ''Комп'ютерні науки'' / А. Р. Алієв ; наук. кер. М. В. Ворона. – Миколаїв : НУК, 2024. – 110 с.
Keywords: спрощений механізм; система контролю; система моніторингу та управління відвідуваністю в закладах; 122 ''Комп'ютерні науки''; simplified mechanism; control system; monitoring and management systems for attendance in institutions