English Grammar for Law - Овсянко Ганна Вікторівна (My University, 2024)
Наведено методичні вказівки з теоретичним матеріалом та граматичними вправами з англійської мови. Мета – сформувати у студентів юридичних спеціальностей граматичну компетенцію, удосконалити знання та вміння користуватися граматичними ресурсами мови в рамках певної ситуації для забезпечення їхнього ефективного спілкування в академічному та професійному середовищі; сприяти розвитку здібностей до самооцінки та здатності до самостійного навчання, що дозволятиме студентам продовжувати навчання в академічному та професійному середовищі.
Овсянко, Г. В. English Grammar for Law : метод. вказівки з англійської мови / Г. В. Овсянко. – Миколаїв : НУК, 2024. – 78 с.
Keywords: англійська мова