Збірник постанов Пленуму Верховного Суду України з цивільних справ (1972–2024 роки) - Достдар Р. М.; Дубинський І. Ю. (My University, 2024)
У збірнику містяться постанови Пленуму Верховного Суду України з розгляду цивільних справ у судах. Постанови розміщені у алфавітному порядку, що робить пошук потрібного документа швидким. Збірник упорядкований для студентів денної та заочної форми навчання спеціальності 081 «Право» Факультету морського права Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова з метою вивчення та застосування постанов Пленуму Верховного Суду України при вирішенні практичних задач з цивільного судочинства, та для підготовки до практичної діяльності висококваліфікованих фахівців-бакалаврів та магістрів права.
Збірник постанов Пленуму Верховного Суду України з цивільних справ (1972–2024 роки): станом на 1 липня 2024 р. / уклад. Р. М. Достдар, І. Ю. Дубинський ; за ред. Р. М. Достдар. – Миколаїв : ФМП, 2024. – 400 с.