Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Прикладне матеріалознавство" - Дубовий Олександр Миколайович; Лебедєва Наталя Юріївна (My University, 2018)
Розглянуто загальні теоретичні відомості і рекомендації щодо методів визначення твердості матеріалів, аналізу будови втомних зламів, взаємозв'язку структури та фізико-механічних властивостей, впливу передрекристалізаційної термічної обробки на твердість металів, а також методів кількісної металографії. Призначено для студентів спеціальності 132 "Матеріалознавство" та 134 "Авіаційна та ракетно-космічна техніка".
Дубовий, О. М. Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Прикладне матеріалознавство"/ О. М. Дубовий, Н. Ю. Лебедєва. – Миколаїв : НУК, 2018. – 56 с.