Методичні вказівки до виконання практичної роботи за темою "Ідентифікація та декларування безпеки об'єктів підвищеної небезпеки" - Михайлюк, Валерій Олександрович; Суковіцин, Анатолій Михайлович (My University, 2011)
Методичні вказівки є організаційно-методичним документом, що визначає порядок та методику виконання практичної роботи за темою "Ідентифікація та декларування безпеки об'єктів підвищеної небезпеки". Призначені для студентів усіх спеціальностей та форм навчання університету, які вивчають дисципліну "Цивільний захист". Також можуть бути корисними для фахівців у галузі цивільного захисту об'єктів економіки щодо ідентифікації та декларування небезпечної діяльності.
Михайлюк, В. О. Методичні вказівки до виконання практичної роботи за темою "Ідентифікація та декларування безпеки об'єктів підвищеної небезпеки" [Електронний ресурс] : електрон. вид. комбін. використ. на DVD-ROM / В. О. Михайлюк, А. М. Суковіцин. - Електрон. дан. - Миколаїв : НУК, 2011
Keywords: ідентифікація та декларування безпеки; об'єкти підвищеної небезпеки; цивільний захист; небезпечна діяльність; надзвичайні ситуації