Цифрова екологія у контексті впливу веброзробки на сталий розвиток - Гурець Н. В.; Бардадим М. О. (My University, 2025)
Розглянуто екологічні виклики, пов’язані з розвитком цифрових технологій, зокрема веброзробки. Проаналізовано способи зменшення вуглецевого сліду цифрових продуктів шляхом впровадження принципів «зеленої» веброзробки.
Гурець, Н. В. Цифрова екологія у контексті впливу веброзробки на сталий розвиток / Н. В. Гурець, М. О. Бардадим // Матеріали ХIХ всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студ. ''Екологічна безпека держави''. – Київ : КАІ, 2025. – С. 9.
Keywords: цифрові технології; веброзробка; цифровий продукт.