Укладання автоматизованого термінологічного словника «Термінознавство» - Кулікова, О. С.; Філіппова, Н. М. (My University, 2019)
У статті розглядається проблема електронної лінгводидактики. Обґрунтовано актуальність створення і використання нових програмних засобів інформаційно-комунікаційних технологій з метою підвищення якості освіти. Автоматизована інформаційна технологія ‒ системно організована для розв’язання задач управління сукупність методів і засобів реалізації операцій збору, реєстрації, передавання, нагромадження, пошуку, оброблення та захисту інформації на базі застосування сучасного програмного забезпечення, використовуючи засоби обчислювальної техніки та зв’язку, а також засоби, за допомогою яких інформація пропонується людям.
Кулікова, О. С. Укладання автоматизованого термінологічного словника «Термінознавство» / О. С. Кулікова, Н. М. Філіппова // Матеріали Всеукр. студент. наук.-практ. конф. "Проблеми соціально-гуманітарних наук", 7 груд. 2018 р. – Запоріжжя: АА Тандем, 2019. – С. 424–426.
Keywords: електронна лінгводидактика; інформаційні технології; електронний посібник; автоматизований словник