Вступ до юридичної спеціальності - Шкарнега, О. С. (My University, 2021)
Вміщено стислий теоретичний виклад навчального матеріалу, контрольні питання до тем, приклади схем і таблиць, вправи, теми доповідей, питання до заліку та список літератури, що сприятиме формуванню професійної компетентності бакалаврської підготовки студентів. Призначено для студентів, які здобувають вищу освіту за спеціальністю 081 «Право», а також тих, хто бажає поглибити знання про юридичні професії та розширити своє світосприйняття.
Шкарнега, О. С. Вступ до юридичної спеціальності : навч. посібник для самостійного вивчення дисципліни / О. С. Шкарнега. – Миколаїв : НУК, 2021. – 168 с.