Самостійна робота студентів як фактор підвищення ефективності навчання - Бєлоусова, С. М.; Давиденко, О. Б.; Bieloysova, S. M.; Davidenko, O. B. (My University, 2018)
В статті розглядається самостійна робота студентів як фактор підвищення ефективності навчання, що сприяє формуванню пізнавальної активності студентів. Аналізується роль викладача в організації самостійної роботи студентів. Розглянути умови, необхідні для підвищення ефективності самоосвіти студентів
Students’ self-study as a means of education efficiency enhancement
Бєлоусова, С. М. Самостійна робота студентів як фактор підвищення ефективності навчання = Students’ self-study as a means of education efficiency enhancement / С. М. Бєлоусова, О. Б. Давиденко // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2018. – Вип. 11. – С. 8–10.
Keywords: пізнавальна активність; навчальна діяльність; активізація; самостійна робота; спільна діяльність; метод проектів; educational activity; activation; independent work; joint activity; method of projects