Разработка конструкции и технологии изготовления биметаллических фланцев судовых трубопроводов забортной воды - Сагань, В. Я.; Драган, С. В.; Sahan, Volodymyr Ya.; Drahan, Stanislav V. (My University, 2016)
Розглянуто варіанти виготовлення біметалевих фланців з використанням дугових способів наплавлення ущільнюючого кільця. Економічними розрахунками показано ефективність заміни латунних фланців біметалевими для виготовлення й ремонту суднових трубопроводів забортної води.
Сагань, В. Я. Разработка конструкции и технологии изготовления биметаллических фланцев судовых трубопроводов забортной воды = Development of the design and manufacturing technology of bimetallic flanges of ship seawater pipelines / В. Я. Сагань, С. В. Драган // Зб. наук. пр. НУК. – Миколаїв : НУК, 2016. – № 2 (464). – С. 47–54.
Keywords: биметаллический фланец; наплавка; трубопровод; технология; экономическая оценка; біметалевий фланець; наплавлення; трубопровід; технологія; економічна оцінка; bimetallic flange; deposition; pipeline; technology; economic evaluation