Порівняльний аналіз сучасних систем комплексної автоматизації управління технічними засобами суден - Скороходов В. А.; Skorokhodov V. A. (My University, 2023)
Розглянуті спеціалізовані за функціональним призначенням системи автоматизації технічних засобів суден, які входять до найбільш розповсюдженого комплексу «Залив-М», та сучасні аналоги цих систем. Визначені функціональні переваги сучасних систем. Проведений аналіз загальних переваг та недоліків сучасних аналогів систем суднової автоматики перед комплексом «Залив-М».
Comparative analysis of modern complex automation systems for management of technical means of vessels
Скороходов, В. А. Порівняльний аналіз сучасних систем комплексної автоматизації управління технічними засобами суден = Comparative analysis of modern complex automation systems for management of technical means of vessels / В. А. Скороходов // Матеріали ХIV міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2023. – С. 337–340.