Системний аналіз IoT-засобів для розробки системи мікроклімату ''Розумний дім'' - Абрамян А. А.; Abramian Artur (My University, 2024)
Представлена робота присвячена розробленню інтернет технологій для створення системи "Розумний дім" з віддаленим доступом з метою поліпшення умов життя. Під час роботи аналізуються існуючі рішення, формуються вимоги до системи, розроблюються концепції системи і проводиться вибір найкращої, розробляється технічне завдання. Далі проводиться розробка основних проектних рішень за технічним, інформаційним та програмним забезпеченням, формується робоча документація за програмним забезпеченням.
System analysis of IoT tools for the development of a “Smart Home” microclimate system
Абрамян, А. А. Системний аналіз IoT-засобів для розробки системи мікроклімату ''Розумний дім'' = System analysis of IoT tools for the development of a ''Smart Home'' microclimate system : магістерська робота ; спец. 124 ''Системний аналіз'' / А. А. Абрамян ; наук. кер. А. Ю. Гайда. – Миколаїв : НУК, 2024. – 103 с.
Keywords: Розумний дім; Інтернет речей; мікроклімат; Java; сенсори; Smart house; IoT; microclimate; sensors