From the History of Engineering. Refrigerating Plants - Кисельова Тетяна Володимирівна; Давиденко Олена Борисівна (My University, 2016)
Метою вказівок є формування системи знань для читання спеціальної літератури, розвиток навичок розуміння та аналізу оригінальних текстів, накопичення словникового запасу та розвинення навичок усного мовлення. Призначено для студентів І–ІІ курсів напряму "Енергомашинобудування".
Кисельова, Т. В. From the History of Engineering. Refrigerating Plants [Електронний ресурс] : метод. вказівки з англ. мови для студентів 1–2 курсів напряму "Енергомашинобудування" : електрон. вид. комбін. використання на DVD-ROM / Т. В. Кисельова, О. Б. Давиденко. – Електрон. дані. – Миколаїв : НУК, 2016. – 3 електрон. опт. диски (DVD-ROM). – Назва з етикетки диска.