Механіка - 2 - Мочалов, Олександр Олександрович; Сипко, Володимир Павлович (My University, 2003)
Наведено описи робіт, які поставлені в лабораторіях кафедри фізики УДМТУ на базі сучасного обладнання.
Мочалов, О. О. Механіка - 2 : метод. вказівки до лаб. робіт з курсу фізики / під ред. О. О. Мочалова, В. П. Сипка. - Миколаїв : УДМТУ, 2003. - 40 с. + ел. копія.
Keywords: механіка; збереження енергії; зсув сталі; інерція тіла; крутильний маятник