Ecosystem approach in the field of rational use and land care - Litvak, Olga (My University, 2021)
Реалізація екосистемного підходу передбачає обґрунтування та впровадження гнучкої, науково обґрунтованої системи землекористування для кожного району, сільськогосподарського підприємства і фермерського господарства. Обґрунтовано заходи для формування екосистемного підходу у сфері раціонального використання земельних ресурсів. Зазначено, що важливим кроком до екологізації сільського господарства та раціонального використання природно-ресурсного потенціалу аграрних підприємств є розвиток органічного землеробства, яке є дуже перспективним для Україні.
Litvak, O. Ecosystem approach in the field of rational use and land care / O. Litvak // Collection de papiers scientifiques «ΛΌГOΣ» avec des matériaux de la II conférence scientifique et pratique internationale «Débats scientifiques et orientations prospectives du développement scientifique». – Paris : La Fedeltà & Plateforme scientifique européenne, 2021. – Vol. 1. – P. 101–102. – uri : https://ojs.ukrlogos.in.ua/index.php/logos/issue/view/01.10.2021/595
Keywords: ecosystem approach; rational land use; agricultural enterprises; farms; organic farming; екосистемний підхід; раціональне землекористування; аграрні підприємства; фермерські господарства; органічне землеробство