Методичні вказівки до вивчення курсу "Математична статистика для лінгвістів" - Кузнецов, А. М. (My University, 2002)
Методичні вказівки складені на основі лекцій для лінгвістів з математичної статистики. Цей курс є логічним продовженням лекцій з теорії ймовірностей. Викладання теоретичного матеріалу супроводжується прикладами розв’язання задач.
Кузнецов, А. М. Методичні вказівки до вивчення курсу "Математична статистика для лінгвістів" / А. М. Кузнецов. – Миколаїв : УДМТУ, 2002. – 24 c. + електрон. копія.
Keywords: математична статистика; числові характеристики статистичного розподілу; кореляція