Розроблення вебзастосунку "Адміністратор" для інформаційної системи автосалону - Кузнецов Микита Миколайович (My University, 2025)
Тема кваліфікаційної роботи: «Розроблення вебзастосунку "Адміністратор" для інформаційної системи автосалону». Актуальність теми полягає у зростаючій потребі автосалонів в оптимізації внутрішніх бізнес-процесів, централізації обліку клієнтів і замовлень, а також у забезпеченні прозорої взаємодії між адміністративними та бухгалтерськими підрозділами. В умовах цифрової трансформації бізнесу використання автоматизованих рішень стає ключовим чинником підвищення ефективності, конкурентоспроможності та рентабельності автосалонів. Метою роботи є створення вебзастосунку для автоматизованого робочого місця адміністратора, який забезпечить централізований облік даних, інтеграцію з бухгалтерською системою, підтримку взаємодії між працівниками та підвищення якості обслуговування клієнтів. У ході роботи було виконано аналіз предметної області, виявлено проблеми функціонування автосалону без автоматизації, сформовано технічне завдання, спроєктовано концептуальну, логічну та фізичну моделі даних, розроблено архітектуру інформаційної системи, реалізовано її функціональні компоненти, протестовано ключові модулі, а також підготовлено рекомендації щодо її впровадження та подальшої експлуатації. Основна частина роботи містить 55 сторінок тексту, 10 рисунків, 2 таблиці, 2 додатки. Список використаних джерел налічує 20 найменувань. Робота виконана українською мовою.
Development of the web application “Administrator” for the car dealership information system
Кузнецов, М. М. Розроблення вебзастосунку "Адміністратор" для інформаційної системи автосалону = Development of the web application "Administrator" for the car dealership information system : бакалаврська робота ; спец. 122 "Комп'ютерні науки" / М. М. Кузнецов ; наук. кер. О. С. Бобровський. – Миколаїв : НУК, 2025. – 55 с.
Keywords: інформаційна система; автоматизоване робоче місце; автосалон; адміністратор; бухгалтерія; Java; Spring Boot; PostgreSQL; веб-застосунок; 122 " Комп'ютерні науки"; information system; automated workplace; car dealership; administrator; accounting; web application