Імітаційне моделювання проекту виробництва берегових катерів - Книрік Н. Р. (My University, 2024)
У доповіді розглянуто застосування імітаційного моделювання для оцінки ефективності реалізації проєкту виробництва берегових катерів нового покоління з елементами штучного інтелекту. Запропонована підтримка прийняття рішень шляхом аналізу різних сценаріїв з урахуванням часу, ресурсів та вартості. Подані математичні моделі ключових етапів: проектування, закупівель, будівництва корпусу, складання та тестування. Пропонована модель може бути модельована в середовищі Arena Simulation для ідентифікації критичних ресурсів та оптимальні стратегії управління проєктом
Книрік, Н. Р. Імітаційне моделювання проекту виробництва берегових катерів = Simulation modeling of a coastal boat production project / Н. Р. Книрік // Матеріали ІХ міжнар. наук.-практ. конф. ''Project, Program, Portfolio Management'' (P3M–2024). У 2 т. – Одеса : ІШІР, 2024. – Т. 1. – С. 342–345.
Keywords: імітаційне моделювання; патрульні катери; штучний інтелект; Arena Simulation; управління проєктами; математична модель; simulation modeling; patrol boats; artificial intelligence; Arena Simulation; project management; mathematical model