Технічні рішення для розробки стенду діагностики турбокомпресорів танкових двигунів - Мелконянц Артем Вікторович (My University, 2024)
У кваліфікаційній роботі наведено результати розробки технічних рішень для створення стенду діагностики турбокомпресорів танкових двигунів типу 6ТД-2 потужністю 880 кВт при номінальній частоті обертання колінчастого вала 2600 хв–1, зі ступенем стиснення 13 та коефіцієнтом надлишку повітря 1,9. Робота присвячена підвищенню ефективності діагностики турбокомпресорів у складі силових установок бронетехніки, що забезпечує своєчасне виявлення несправностей і зменшення витрат на технічне обслуговування. Кваліфікаційна робота викладена українською мовою на 105 сторінках розрахунково-пояснювальної записки. Використано 17 джерел інформації. Графічна частина представлена на 5 кресленнях формату А1.
Мелконянц, А. В. Технічні рішення для розробки стенду діагностики турбокомпресорів танкових двигунів : магістерська робота ; спец. 142 ''Енергетичне машинобудування'' / А. В. Мелконянц ; наук. кер. О. А. Гогоренко. – Миколаїв : НУК, 2024. – 107 с.
Keywords: танковий двигун; турбокомпресор; діагностика; випробувальний стенд; технічне обслуговування; ефективність; 142 ''Енергетичне машинобудування''; tank engine; turbocharger; diagnostics; test bench; maintenance; efficiency