Вплив мотиваційних методів формування пізнавальних інтересів у процесі навчання - Шмарков О. А.; Ткаченко А. В. (НУК, 2020)
У статті розкрито питання ролі методів формування пізнавальних інтересів у процесі навчання та питання залежності результату навчання від рівня мотивації.
The influence of motivational methods of formation of cognitive interests during the learning process
Шмарков, О. А. Вплив мотиваційних методів формування пізнавальних інтересів у процесі навчання = The influence of motivational methods of formation of cognitive interests during the learning process / О. А. Шмарков, А. В. Ткаченко // Матеріали всеукр. студент. наук.-практ. конф. "Проблеми соціально-гуманітарних наук". – Миколаїв : НУК, 2020. – С. 44–47.
Keywords: мотивація; пізнавальні інтереси; процес навчання; мотиваційні методи; motivation; cognitive interests; learning process; motivational methods