Спосіб модернізації привода шпинделя шліфувального диска плоскошліфувального верстата - Білюк Іван Сергійович; Савченко Олег Валерійович; Майборода Олександр Валерійович; Демченко Данило Максимович; Римарчук Богдан Русланович; Чубчик Михайло Сергійович (Otsuki Press, 2024)
В роботі розглянуто спосіб модернізації системи керування привода шпинделя шліфувального диска плоскошліфувального верстата з хрестовим столом та горизонтальним шпинделем.
Спосіб модернізації привода шпинделя шліфувального диска плоскошліфувального верстата / І. С. Білюк, О. В. Савченко, О. В. Майборода, Д. М. Демченко, Б. Р. Римарчук, М. С. Чубчик // Scientific Collection «InterConf». – 2024. – № 198. – P. 392–398.
Keywords: скалярне керування; моделювання; перехідна характеристика; привод шпинделя шліфувального диска; плоскошліфувальний верстат