The place and role of maritime transport in the development of the transport sector of the economy of Ukraine in the conditions of European integration - Hryshyna L.; Karas P.; Ilnytskyi V.; Гришина Л. О.; Карась П. М.; Ільницький В. В. (My University, 2020)
Досліджено місце і значення морського транспорту, як складової транспортного сектору економіки України в умовах євроінтеграції. Виявлено сучасні тенденції функціонування вітчизняного морської транспортної сфери. Сформовано рекомендації щодо активізації використання морського транспорту у забезпеченні розвитку транспортного сектору України в умовах європейської інтеграції.
Місце і роль морського транспорту у розвитку транспортного сектору економіки України в умовах євроінтеграції
Hryshyna, L. The place and role of maritime transport in the development of the transport sector of the economy of Ukraine in the conditions of European integration = Місце і роль морського транспорту у розвитку транспортного сектору економіки України в умовах євроінтеграції // Матеріали ХІ міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в судобудуванні та океанотехніці". В 2 ч. – Миколаїв : НУК, 2020. – Ч. 2. – С. 209–211.
Keywords: maritime industry; transport sector; maritime transport; development; European integration; морська галузь; транспортний сектор; морський транспорт; розвиток; європейська інтеграція